Vakantiehuisje

We hadden als vier vriendinnen een vakantiehuisje besproken voor drie weken ergens in Limburg en toen we er aangekomen waren en ons gemeld hadden gingen we er kijken. Een vier persoons huisje met twee slaapkamers en een bad en aparte douche, verder was er op het park een zwembad dat gedeeltelijk binnen en gedeeltelijk buiten was. Ook was er een sauna waar het op ma. woe en vrijdag badkleding dag was, verder was het gewoon bloot genieten. Wij waren daar in september en het was er niet druk op het park en kinderen waren er helemaal al niet. Wij installeerde ons waarna we onze bikini aan deden en op het terrasje voor het huisje gingen zitten om wat te drinken. We hadden alle vier een behaatje aan dat maar net de helft van onze borsten bedekten en een stringetje, we waren fier op ons lichaam en lieten het graag zien. Het weer was zo dat je niet meer kleding nodig had en daar maakte wij gebruik van om weer wat bij te kleuren en liepen ook in bikini over het park.

De meeste mannen hadden hier geen problemen mee maar de vrouwen waren er niet allemaal blij mee. In het huisje zelf zag je regelmatig wel eens iemand bloot rondlopen dit was voor niemand van ons een probleem we kwamen allemaal regelmatig een keer aan de beurt. Ook masturbeerde we wel eens waar de andere bij waren en niet altijd ons zelf maar ook elkaar. Na een tijdje op het terrasje te hebben gezeten gingen we het park bekijken met bijzondere aandacht voor het zwembad en de sauna. S’avonds ging ik nog even zwemmen en zag ik daar een leuke vent aan de rand van het zwembad staan het water kwam tot boven zijn navel en ging er naar toe en begon er een praatje mee. Even later voelde ik aan zijn kruis en hij vroeg wat de bedoeling was, ik zei dat ik voelde of hij een stijve had dan zou ik hem hier aftrekken. Dat vond hij wel een spannend idee dus ik deed de voorkant van zijn zwembroek naar beneden speelde wat met zijn lul tot deze stijf was en begon hem af te trekken. Er waren niet veel mensen in het zwembad en niemand had in de gaten waar wij mee bezig waren en hij spoot op zijn gemak zijn sperma in het water. Nu was het volgens hem mijn beurt om klaar te komen en sleurde mijn slip naar beneden beroerde mijn klitje en stak een paar vingers bij me naar binnen. Ik stond met mijn ogen dicht te genieten en naderde langzaam mijn orgasme, hierbij vergat ik waar ik was en kwam even later kreunend klaar. Dit bleef bij een aantal zwemmers niet onopgemerkt maar ik trok mijn string weer omhoog en wij gingen weer uit elkaar en ik naar het huisje. De drie andere zaten buiten, ik deed mijn natte bikini uit en ging bloot in een hoekje zitten waar ik bijna niet te zien was voor voorbijgangers. De volgende middag gingen we naar de sauna waar drie mannen zaten twee van mijn vriendinnen begonnen zich te masturberen en en van de kijkers kreeg een stijve lul De derde vriendin ging naar hem toe nam zijn lul in haar mond en begon hem te pijpen tot ze zijn zaad in haar mond kreeg en zo veel mogelijk doorslikte. De man van het zwembad ben ik op het park nog een keer tegen gekomen hij zou de andere dag naar huis gaan. En ik vroeg hem of hij met me naar bed wilde wat hij wel zag zitten dus gingen we naar ons huisje waar hij de drie andere zag en dacht dat ik hem voor de gek hield. Maar ik nam hem mee naar de slaapkamer en begon hem uit te kleden waarna hij bij mij het zelfde deed en we op bed gingen liggen. Tegen elkaar terwijl onze handen elkaars lijf verkende terwijl zijn lul stijf werd begon ik nat te worden en voelde ik drie van zijn vingers tussen mijn benen naar binnen dringen.

Mijn eerste orgasme kwam er aan en mijn vriendinnen konden horen wanneer het zo ver was, ik nam vervolgens zijn stijve lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Maar uit die grote lul en dikke ballen kwam te veel sperma om het allemaal te kunnen doorslikken dus liep het over mij kin weg. Hierna nam ik hem mee naar de kamer en gingen we naakt bij de andere drie zitten, hij wat teleur gesteld hij had gedacht te kunnen neuken. Wij zaten naast elkaar en ik pakte zijn lul weer vast en wat later begon dat ding weer te groeien en mijn tepels moesten het ook ontgelden. Hij kneep er in en trok er aan ik werd er bloed geil van en smeekte om door hem geneukt te worden, wij stonden op om weer naar de slaapkamer te gaan. Maar mijn vriendinnen hielden ons tegen want zij wilde toekijken als wij bezig waren dus ik ging in de kamer voor over staan en hij kwam achter mij staan. Hij zette die grote rooie eikel van hem tegen mijn kutlipjes aan en drukte hem naar binnen, ik zat gelijk helemaal vol maar hij kon er niet over de hele lengte in en de omvang paste ook maar net. Al neukend speelde hij met mijn tieten en tepels en liet me twee keer heerlijk klaar komen voor hij zijn zaad in me achter liet toen hij zich terug trok heeft een van de vriendinnen zijn lul schoon gelikt. Ik miste deze man wel toen hij weg was maar ja hij was getrouwd dus konden we geen contact houden. Maar er waren nog meer mannen en niet alleen voor mij ook hadden we elkaar nog dus we kw